Gepubliceerd 17 maart 2024

ESTO en ASC remiseren zonder doelpunten: 0-0

Na de 1-1 tegen RVC’33 vorige week morste afgelopen zaterdag ESTO opnieuw punten. Tegen ASC wisten de Bodegravers het net niet te vinden. Na een niet hoogstaand duel stapten beide ploegen zonder doelpunten met 0-0 van het veld. Met ook nu slechts een punt erbij blijft ESTO hangen in de subtop van de 3e Klasse A.

● Thomas Mouthaan aan de bal met een tegenstander in de rug.

Kansen

ESTO moest het zonder keeper Tom Vink doen. Thijs van Zoest verving hem en die moest in de 21e min. flink aan de bak bij een gevaarlijk schot die hij met beide vuisten onschadelijk maakte. In de 37e min. viel de eerste serieuze kans voor ESTO. Een voorzet van Jesper den Besten miste Coen de Groot maar net voor de openingstreffer. Drie minuten later kwamen de gasten Uit Oegstgeest opnieuw goed weg. Nadat ASC-goalie Max van Wijk al verslagen in het net bungelde, stond Coen de Groot in de weg voor de 1-0.

● Coen de Groot (l) gaat een luchtduel aan.

2e helft

Ook in de 2e helft verdeelden beide ploegen de kansen. En ook de eindpass kwam bij ESTO en Altior vaak niet goed uit de verf. De eerste kans na rust was voor ESTO via Coen de Groot. Echter z’n oriëntatie waar het doel stond, liet hem even in de steek waardoor de kopkans verloren ging. Nadat Yannick Saeijs – die niet lekker z’n draai vond – werd vervangen door Pim de Visser probeerde trainer Koos van Zoest de ESTO-voorhoede nog een extra aanvallende injectie te geven. Dat bleef zonder tastbaar resultaat. Bovendien kwam ESTO nog goed weg toen een bal van de doellijn werd gehaald en de rebound zomaar heel gelukkig in de handen viel van de goed keepende Thijs van Zoest.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN