Gepubliceerd 4 juli 2023

ESTO aan de leiding in ReBo Sportontmoeting

Na vier onderdelen leidt ESTO in de ReBo Sportontmoeting. De voetballers hebben 618 punten, gevolgd door Heres met 584 punten. Titelverdediger Rohda’76 staat voorlopig 3e met 550 punten.

Flagfootball

Maandagavond werd bij Rohda’76 flagfootball als 4e onderdeel afgewerkt. Dit onderdeel, overigens voor een deel van de avond in de stromende regen, werd gewonnen door Heres. Flagfootball is een vorm van American football dat voornamelijk gespeeld wordt in Amerika. De spelregels zijn vergelijkbaar met de regels van het reguliere American football, met het grote verschil dat bij flagfootball spelers niet getackeld of geblokt mogen worden.

● Flagfootball met Rohda’76 vs Vriendenschaar: Tygo Zwaan in balbezit voor Rohda’76 en probeert door te breken.

ESTO, Heres en Rohda’76 als de nummers 1, 2 en 3 van het voorlopig klassement hebben alle 3 hun joker inmiddels als verdubbelaar ingezet. Woensdagavond wordt in de Sporthoeve het 5e en voorlaatste onderdeel afgewerkt: handbal.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN