15 februari 2021

Esli Westmaas keert terug bij Rohda ’76 en ook Maico du Chatinier naar blauwwitten

De selectie van Rohda’76 krijgt voor het nieuwe seizoen steeds meer vorm. Nadat de huidige spelers van het eerste en tweede elftal al hadden aangegeven ook in de aankomende voetbaljaargang het blauwe shirt te zullen dragen, verwelkomt Rohda’76 ook twee nieuwe spelers: keeper Maico du Chatinier en Esli Westmaas. Beiden komen over van SV Aarlanderveen. Westmaas keert trouwens terug op sportpark De Broekvelden na een eenjarig uitstapje.

• Zittend Esli Westmaas (l) en Maicon du Chatinier, geflankeerd door voorzitter Arjan Griffioen (l) en Hans-Wouter Valk van de technische commissie.
• Esli Westmaas keert volgend seizoen terug bij Rohda ’76. (Archieffoto)

Trainers

Ook heeft Rohda’76 haar trainersstaf voor het komende seizoen rond. Hoofdtrainer Arjen Linstra verlengde onlangs zijn contract met een seizoen en ook Peter van Holstein plakt er nog een jaar aan vast als oefenmeester van het tweede elftal. In Willem van Tol vond Rohda’76 een keeperstrainer voor het seizoen 2021-2022. De 54-jarige Alphenaar trainde vele jaren de doelmannen van achtereenvolgens ARC en Zwammerdam. De laatste drie seizoenen ontfermde hij zich over de sluitposten van Aarlanderveen.

0 Shares
Sluit Menu