Gepubliceerd 9 juli 2023

Erwin Timmerarends wint met supersprong in Polsbroekerdam

De JEVA Bokaal is zaterdagmiddag bij de senioren gewonnen door Erwin Timmerarends. De Bodegraver bracht in z’n derde sprong in Polsbroekerdam maar liefst 21,74 m op het scorebord. Dat was voor hem tevens een persoonlijk record.

• Erwin Timmerarends met 21,74 naar persoonlijk record. (Archieffoto)

De concurrentie bleef ver achter. Nationaal kampioen Jaco de Groot (2e) kwam niet verder dan 20,87 m. De springer uit Kamerik heeft zelf een persoonlijk record van 22,21 m staan. Reinier Overbeek werd derde. Hij sprong met 20,73 ruim 1 meter minder ver.

Erwin Timmerarends heeft met 141,51 ook de leiding in het algemeen klassement (ABZ De Samenwerking) gevolgd door Reinier Overbeek met 140,91 en Jaco de Groot met 139,59.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN