Gepubliceerd 17 augustus 2023

Erwin Timmerarends houdt vorm vast

Woensdagavond produceerde Erwin Timmerarends (foto) weer eens een sprong boven de 21 meter. In Kockengen zette hij in de finale 21,70 m op het scorebord. Daarmee gaf hij z’n visitekaartje af voor het Hollands kampioenschap komende zaterdag, dat ook in Kockengen en dus op dezelfde schans wordt afgewerkt.

Veruit de beste

De concurrentie bleef ver achter op de Bodegraver. Lucas van Eijk kwam met 19,29 m nog het dichtst in de buurt. Derde werd Wouter van Midden met 19,20 m. Jaco de Groot wist zich zelfs niet te plaatsen voor de finale. Ook Reinier Overbeek bleef met 18,98 m ver onder zijn kunnen. Timmerarends blijft ruimschoots leiden in het algemeen klassement (ABZ De Samenwerking).

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN