31 juli 2022

Erwin Timmerarends geeft visitekaartje af

Erwin Timmerarends werd afgelopen zaterdag bij de senioren winnaar in Kockengen. Met 21,00 m gaf de Bodegraafse polsstokverspringer z’n visitekaartje af ook kanshebber te zijn voor het nationaal kampioenschap op 3 september in Linschoten. Jaco de Groot zat Timmerarends met 20.83 m nog dicht op de hielen.

• Erwin Timmerarends winnaar in Kockengen. (Archieffoto)

Nog spannende strijd

In Kockengen ontspon zaterdagavond nog een spannende strijd tussen Erwin Timmerarends, Jaco de Groot en Rian Baas. Het Hollandse drietal is favoriet voor de nationale titel. Rian Baas zette in Kockengen meteen de toon door in z’n eerste sprong in de voorronde 20.58 m af te zetten. In z’n 3e beurt ging Timmerarends met 21,00 m daar ruim over heen. Jaco de Groot deed in de finale nog een verwoede poging om de eerste plaats over te nemen. Echter de nationale recordhouder bleef steken op 20,83 m.

Lieke Stolwijk wint bij de meisjes

In Kockengen viel er nog een Bodegraafse zege te begroeten. Lieke Stolwijk werd winnares bij de meisjes. Zij sprong naar 15,40 m. wat tevens een nieuw p.r. betekende.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu