Gepubliceerd 5 december 2022

Ervaringen delen met klimaatburgemeester over verduurzamen

Klimaatburgemeester Arthur van Dijk zoekt inwoners van Bodegraven-Reeuwijk die iets verduurzaamd hebben aan hun huis en die ervaring willen delen met andere inwoners. Arthur van Dijk komt je thuis opzoeken en stelt vragen over het project. Hij wil bijvoorbeeld weten of het mee- of tegenviel. Wat het kostte en wat het oplevert. Of je het met de kennis van nu anders zou doen.

Het mag over heel veel dingen gaan. Van radiatorfolie tot een warmtepomp. Van een infraroodpaneel tot de kachel twee graden lager. Van zonnepanelen tot tochtstrippen.

Als je het leuk vindt, stuur dan een e-mail naar arthurdeklimaatburgemeester@gmail.com Je verhaal wordt gedeeld via zoveel mogelijk mediakanalen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN