Gepubliceerd 30 april 2024

Ernst en Bobbie en de rest treden op in het Evertshuis.

Op vrijdag 3 mei a.s. vindt de vakantieshow van Ernst en Bobbie plaats in het Evertshuis in Bodegraven. Deze vrolijke belevenis is voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die ze maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met alle hits van dit bekende duo. Er worden 3 shows gegeven.

Het optreden gaat over een vakantie van Ernst en Bobbie, waarin veel  mis gaat. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen. Wanneer ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping! Op deze manier kunnen ze toch blijven.

De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Na de voorstelling staat er limo en lekkers klaar.

Voor meer informatie en om kaartjes online te reserveren kijk op www.evertshuis.nl/ernst-bobbie-en-de-rest.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN