Gepubliceerd 20 november 2023

Erepenning voor Hans Verkleij

Op de jaarlijkse korpsavond van de brandweer heeft burgemeester Michiel Grauss de gemeentelijke erepenning uitgereikt aan Hans Verkleij.

Veertig jaar geleden werd Hans Verkleij actief voor de vrijwillige brandweer in Reeuwijk. Na de nodige brandweeropleidingen werd hij adjunct-hoofdbrandmeester. In september 2004 is hij aangesteld als commandant van de brandweer Reeuwijk. Hij was de laatste nog door de gemeente aangestelde commandant, voordat de brandweer in 2011 geregionaliseerd werd. Na de regionalisatie is het commandant schap overgegaan in de functie ‘ploegchef’. De functie die hij tot september dit jaar heeft vervuld.

Bron:  R.F. Gerritsen

Verdienstelijk voor de gemeenschap

Een gemeentelijke erepenning is bedoeld voor iemand die op bijzondere wijze verdienstelijk is voor de gemeenschap van Bodegraven-Reeuwijk. Met zijn inzet maakt Hans Verkleij het leven van menig medemens in onze gemeente een stukje mooier. Dat maakt dat het college van Burgemeester en Wethouders van Bodegraven-Reeuwijk besloot dat hij de erepenning van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk verdient.

Bron: persbericht Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN