Gepubliceerd 1 november 2023

Erepenning voor Bep Molenaar

Op een feestelijke avond ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van VOTA heeft wethouder Jan Leendert van den Heuvel de gemeentelijke erepenning uitgereikt aan Bep Molenaar-Hellema.

Mevrouw Molenaar was in 2013 een van de oprichters van VOTA, de Vrijwillige Ondersteuning Thuis Administratie. Deze club vrijwilligers helpt dorpsgenoten bij het orde op brengen van hun administratie en bij het invullen van de belastingformulieren. Wethouder Van den Heuvel bedankte alle vrijwilligers achter VOTA voor hun inzet, maar zette mevrouw Molenaar speciaal in het zonnetje. Naast haar eerdere steun aan Puree en de Papierwinkel is zij bij VOTA actief geweest als bestuurder, coördinator en nog steeds als vrijwilliger.

Sociaal hart

“Je hebt al die jaren de spreekuren gedraaid en bent daarmee het ‘gezicht’ van VOTA,” lichtte de wethouder toe. “Je hebt een groot sociaal hart en je hebt daarmee al honderden inwoners geholpen bij hun financiële problemen, schulden of gewoon met verwijzingen naar de juiste instanties. Met al die ervaring draag je ook je kennis over en ondersteun je daarmee andere vrijwilligers.”

Bron: Persbericht gemeente

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN