12 maart 2023

Elly van Wijk in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek interviewt Wil de Vries haar gast Elly van Wijk. Het raioprogramma wordt maandag 13 maart om 20.00 uur uitgezonden en herhaald op dinsdag om 22.00 uur en zondag 19 maart om 18.00 uur.

Elly van Wijk


Elly komt bij ons uit de streek, ze woont aan de Linschoterzandweg in Snelrewaard, onderdeel van de gemeente Oudewater. Als kind woonde ze in Jutphaas op de boerderij van haar ouders. Na de middelbare school deed ze een secretaresseopleiding bij “Schoevers”. Maar een echte secretaresse is ze niet geworden. Ze werkt bij de Rabobanken en is via de KPJ (Katholieke Platteland Jongeren) in aanraking gekomen met de politiek.


Ze werd lid van de VVD in haar gemeente en is nu nog steeds zeer actief in de politiek maar recentelijk geswitcht naar de BBB (Boeren Burger Beweging). Ze is sociaal zeer bewogen ze zet zich te allen tijde in voor een goede transparante samenleving waar het goed toeven is voor een ieder. Met haar man en inmiddels bijna volwassen kinderen geniet ze in haar spaarzame vrije tijd van wandelen en fietsen in onze mooie polders rondom Oudewater.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu