Gepubliceerd 12 maart 2023

Elly van Wijk in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek interviewt Wil de Vries haar gast Elly van Wijk. Het raioprogramma wordt maandag 13 maart om 20.00 uur uitgezonden en herhaald op dinsdag om 22.00 uur en zondag 19 maart om 18.00 uur.

Elly van Wijk


Elly komt bij ons uit de streek, ze woont aan de Linschoterzandweg in Snelrewaard, onderdeel van de gemeente Oudewater. Als kind woonde ze in Jutphaas op de boerderij van haar ouders. Na de middelbare school deed ze een secretaresseopleiding bij “Schoevers”. Maar een echte secretaresse is ze niet geworden. Ze werkt bij de Rabobanken en is via de KPJ (Katholieke Platteland Jongeren) in aanraking gekomen met de politiek.


Ze werd lid van de VVD in haar gemeente en is nu nog steeds zeer actief in de politiek maar recentelijk geswitcht naar de BBB (Boeren Burger Beweging). Ze is sociaal zeer bewogen ze zet zich te allen tijde in voor een goede transparante samenleving waar het goed toeven is voor een ieder. Met haar man en inmiddels bijna volwassen kinderen geniet ze in haar spaarzame vrije tijd van wandelen en fietsen in onze mooie polders rondom Oudewater.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend een afwisseling van wolken en opklaringen. De matige wind is zuid tot zuidwest. De temperatuur is 6°C.

In de middag brede opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden tot zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht trekt er een regengebied over. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Maandag geen fijne dag. Het is bewolkt en er zijn perioden met regen. Het waait flink door. De thermometer geeft deze dag 7°C aan. 

Foto: Tonnie Kans op een bui

 

MEEST BEKEKEN