Gepubliceerd 2 juni 2021

Eindelijk is het zover! Vrij zwemmen in het nieuwe buitenbad van zwembad De Kuil

Het is 11.00 u woensdag 2 juni. Optisport-manager Ad Fransen loopt met z’n team nog eens na of alles gereed is. Een ‘big smile’ is van hun gezichten met scheppen af te lezen, want om 13 uur is het zover. Het moment waar zolang naar verlangd is: Vrij zwemmen in het buitenbad. “Wat hebben we hier naar uitgezien”, is de algemene reactie als je er naar vraagt.

• Het zwembadpersoneel van De Kuil is er klaar voor: Eindelijk vrij zwemmen in het buitenbad!

Nog beperkt

Enfin, het aantal bezoekers is nog wel beperkt tot een maximum van 350 bezoekers, maar het begin is er en als de versoepelingen doorzetten zullen er gauw meer zwembadliefhebbers te ontvangen zijn.

Een juweeltje

Wie voor het eerst het buitenbad bezoekt, zal verbaasd  zijn hoe fraai het erbij ligt. En hoe is nagedacht om het van jong tot oud naar de zin te maken. Het is een oase in Bodegraven. Een juweeltje qua voorzieningen in de gemeente Bodegraven. Ad Fransen: “Het nieuwe zwembad heeft wat gekost, maar dan heb je ook wat!” En zo is het precies. In de galerij een fotoshoot van het buitenbad in al z’n pracht en praal.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN