2 oktober 2022

Eetgroep De Hooiberg in Nieuwerbrug heet nu Smullerij

Eetgroep De Hooiberg in Nieuwerburg is verhuisd naar een bijgebouwtje van de Bethelkerk. De naam is veranderd in De Smullerij. Het team bestaande uit Erna, Petra, Riet, Ans, Agnita en Astrid bedankt Cora Posthuma voor de jarenlange gastvrijheid in De Hooiberg. Dat is te lezen in de Nieuwsbrug van september.


De Smullerij dekt 1 keer per maand de tafels voor (oud)inwoners van Nieuwerbrug die alleen wonen. Door het team wordt het voorgerecht en dessert bereid. De hoofdmaaltijd komt om beurten uit de keuken van De Bruggemeester en (H) Eerlijk Eten.


Hoewel de kerken in Nieuwerbrug deze activiteit ondersteunen, is het geen kerkelijke activiteit en is iedereen binnen de doelgroep van harte welkom.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu