Gepubliceerd 2 oktober 2022

Eetgroep De Hooiberg in Nieuwerbrug heet nu Smullerij

Eetgroep De Hooiberg in Nieuwerburg is verhuisd naar een bijgebouwtje van de Bethelkerk. De naam is veranderd in De Smullerij. Het team bestaande uit Erna, Petra, Riet, Ans, Agnita en Astrid bedankt Cora Posthuma voor de jarenlange gastvrijheid in De Hooiberg. Dat is te lezen in de Nieuwsbrug van september.


De Smullerij dekt 1 keer per maand de tafels voor (oud)inwoners van Nieuwerbrug die alleen wonen. Door het team wordt het voorgerecht en dessert bereid. De hoofdmaaltijd komt om beurten uit de keuken van De Bruggemeester en (H) Eerlijk Eten.


Hoewel de kerken in Nieuwerbrug deze activiteit ondersteunen, is het geen kerkelijke activiteit en is iedereen binnen de doelgroep van harte welkom.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN