Gepubliceerd 29 november 2023

Eerste zaalzege voor Vriendenschaar

Vriendenschaar heeft de eerste zaalzege te pakken. In Rotterdam versloegen de Bodegravers Nexus met 18-22. Vriendenschaar kon weer na een blessure beschikken over aanvoerder Sybren van Hall. Jinke van Keeken werd vanwege een blessure vervangen door Julianne Kersseboom.

● Sybren van Hall weer belangrijk voor Vriendenschaar. (Foto: Fenne van den Hoogenband)

Vriendenschaar nam in de 1e helft een 7-13 voorsprong. De tweede helft verliep wat moeizamer voor de Bodegravers. Er werden slordigheidsfoutjes gemaakt en er was te weinig beweging in het aanvallende vak, met tegelijkertijd een laag scoringspercentage op de kansen die nog wel werden gecreëerd. Nexus wist de korf inmiddels – vaak van grote afstand – wel goed te vinden. Dat maakte het nog spannend bij een stand van 16-17. Aanvoerder Sybren van Hall wist uiteindelijk met een paar belangrijke en mooie goals het gat op het bord weer wat te vergroten. En werd de eerste zaalzege veilig gesteld: 18-22.

Bericht: André van Egdom / Fenne v.d. Hoogenband (Vriendenschaar)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN