Gepubliceerd 29 november 2023

Eerste zaalzege voor Vriendenschaar

Vriendenschaar heeft de eerste zaalzege te pakken. In Rotterdam versloegen de Bodegravers Nexus met 18-22. Vriendenschaar kon weer na een blessure beschikken over aanvoerder Sybren van Hall. Jinke van Keeken werd vanwege een blessure vervangen door Julianne Kersseboom.

● Sybren van Hall weer belangrijk voor Vriendenschaar. (Foto: Fenne van den Hoogenband)

Vriendenschaar nam in de 1e helft een 7-13 voorsprong. De tweede helft verliep wat moeizamer voor de Bodegravers. Er werden slordigheidsfoutjes gemaakt en er was te weinig beweging in het aanvallende vak, met tegelijkertijd een laag scoringspercentage op de kansen die nog wel werden gecreëerd. Nexus wist de korf inmiddels – vaak van grote afstand – wel goed te vinden. Dat maakte het nog spannend bij een stand van 16-17. Aanvoerder Sybren van Hall wist uiteindelijk met een paar belangrijke en mooie goals het gat op het bord weer wat te vergroten. En werd de eerste zaalzege veilig gesteld: 18-22.

Bericht: André van Egdom / Fenne v.d. Hoogenband (Vriendenschaar)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN