10 oktober 2021

Eerste driepunter voor Rohda’76

Na twee opeenvolgende nederlagen sleepte Rohda’76 de eerste drie punten in de wacht. Dat ging ten koste van het eveneens nog puntloze Sportief: 2-1. ,,Ik ben vooral heel erg opgelucht,’’ bekende trainer Arjen Linstra na afloop.

Net als in de voorgaande twee competitieduels keek Rohda’76 al snel tegen een 0-1 achterstand aan. ,,Toch begonnen we goed aan de wedstrijd. Voordat de 0-1 viel, hadden wij al kansen op 1-0 en 2-0,’’ zag Linstra. Gelukkig voor Rohda’76, met (competitie)debutant Rick Baelde in de basis, repareerde de immer ijverige Pim de Visser de opgelopen schade nog voor de rust: 1-1.

• Opluchting in het Rohda’76-kamp na de 1-1 van Pim de Visser. (Foto: Don van der Meer)

Beslissing

Ook in de tweede helft mochten de blauwhemden zich beroepen op de betere kansen. Nadat Daniel van Leeuwen in de eerste helft al een bal op de paal zag afketsen, raakte Esli Westmaas na de thee de lat. Met nog een minuut of tien op de klok, viel de beslissing. De in de diepte spurtende Rick Vogels leek eerst op de Sportief-goalie te stranden, maar kon uiteindelijk toch nog het bevrijdende tikje geven: 2-1.

Komende zaterdag 16 oktober gaat Rohda’76 op bezoek bij VEP. De wedstrijd in Woerden begint om 14.30 uur.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu