Gepubliceerd 1 oktober 2023

Eerste driepunter voor CVC Reeuwijk (+ radioverslag)

CVC Reeuwijk heeft de eerste driepunter te pakken. Het versloeg op eigen veld Linschoten met 2-1. De Reeuwijkers mochten daarbij wel de handen dichtknijpen dat Linschoten na de gelijkmaker (1-1) zo slordig meerdere doelkansen nadien onbenut liet voor nog een volgende treffer.

● CVC Reeuwijk viert de 1-0 van Fred Plomp.

Toch openingsdoelpunt

Veelvuldig balverlies en het spelen van de lange bal kenmerkte de strijd om de eerste driepunter op Sportpark Groene Zoom. Linschoten toonde zich evenwel in de 1e helft de betere aanvallende ploeg. Na zo’n 23 minuten overleefde CVC dan ook een paar hachelijke momenten. Met kunst en vliegwerk werd een Linschotense tegentreffer afgewend. Toch prikte CVC in de 35e min. het openingsdoelpunt op het scorebord. Fred Plomp werd in stelling gebracht, die z’n snelheid uitbuitte en doelman Eric Nell met een diagonale schuiver passeerde: 1-0.

● Fred Plomp komt net niet meer aan de bal. Even later zou hij wel z’n snelheid uitbuiten voor de 1-0.

Langszij en toch erover

In de 2e helft kwam een beter Linschoten in de 49e min. al door Jelle Baars langszij. Linschoten bleef druk zetten voor meer. De 1-2 hing dan ook in de lucht. In de 54e min. redde Rick Verbunt fabuleus met de voet en wat later stond de CVC-goalie opnieuw z’n mannetje om CVC op gelijke hoogte te houden. Terwijl Linschoten verzaakte het overwicht in nog een doelpunt uit te drukken, kaapte CVC in de 88e min. toch de volle buit. Linschoten verslikte zich na een counter in het uitverdedigen van een hoekschop. Het bood Youri Kalmeijer genadeloos uit te halen voor CVC: 2-1. Weliswaar een onverdiende zege, maar daar had CVC Reeuwijk uiteraard geen boodschap aan. CVC van de nul af en daarmee missie geslaagd!

● Youri Kalmeijer plukt de bal uit de lucht. Hij scoorde de winnende 2-1 voor CVC Reeuwijk.

RADIOVERSLAG (Sport Op Zaterdag)

CVC Reeuwijk-Linschoten 1e helft (verslag André van Egdom)
CVC Reeuwijk-Linschoten 2e helft (verslag André van Egdom)

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN