Gepubliceerd 10 oktober 2022

Eerste competitiezege BZ&PC-heren

De eerste 3 punten zijn in de tas voor de heren van BZ&PC. In zwembad De Kuil werd BZC Brandenburg met 16-11 verslagen.

● Luca Groenendijk goed voor 4 treffers.

Uitbouw voorsprong

Na een 1-0 achterstand liep BZ&PC in de eerste periode uit naar 4-1. In de 2e periode werd dit uitgebouwd naar 8-4. De zone verdediging van Brandenburg werd daarmee goed aangevallen. Het spel viel terug in de 3e periode waardoor de Bilthovenaren weer in de wedstrijd kwamen tot zelfs 10-9.

Herpakt

Daarna herpakte BZ zich weer en nam het heft in handen. Binnen nog geen 2 minuten liep het uit naar 13-9 en was het gat definitief geslagen. Met de overwinning gaat BZ&PC met een goed gevoel naar de lastige uitwedstrijd tegen ZV Haerlem. Eerder dit seizoen werd deze ploeg in de ManMeer!-Cup nipt verslagen.

Doelpunten BZ&PC

Luke Rijnbeek 4, Luca Groenendijk 3x, Henk Suur 3x, Joey Schellingerhout 3x, Rob Peek 2x en Jari Krijgsman

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN