Gepubliceerd 2 april 2024

Een gezin om op te bouwen

Het nieuwe boek van Catheleyne van der Laan heet ‘Een gezin om op te bouwen’. In het boek vertelt zij over de fundamenten van een gezellig en hecht gezinsleven. De illustratie is gemaakt door haar dochter. Deze zelfhulpgids biedt ouders en verzorgers een schat aan praktische tips en hartverwarmende verhalen.

Met hoofdstukken zoals Het Fundament, Bakstenen en Binnenwerk, begeleidt de schrijfster de lezer door de verschillende bouwlagen van het gezinsleven. Catheleyne is psychotherapeut en gespecialiseerd in begeleiding van mensen met persoonlijkheidsstoornissen en complex trauma.

Het boek is uitgegeven door SAAM Uitgeverij en is verkrijgbaar vanaf 18 maart 2024 bij alle (online)boekhandels en direct via www.zorgboeken.nl.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN