17 november 2020

Een écht KiKa-avontuur op wereldlocaties

Run for KiKa Marathon goes on an adventure met de marathons Petra Desert en Jungfrau. In september 2021 reist de organisatie met in totaal 50 deelnemers af naar deze prachtige locaties: allemaal met hetzelfde doel, je 100% inzetten voor Stichting Kinderen Kankervrij.  
 

Marathons staan bekend om haar verharde wegen, grote steden en records die worden verbroken. Run for KiKa Marathon voegt graag marathons toe waarbij het avontuur centraal staat. Zo staan er twee echte ‘adventure marathons’ op het programma in 2021. “Het zijn marathons die zeker het uiterste van onze deelnemers vragen, waarbij ze alle hoogtepunten van de natuur trotseren”, aldus Quirine vanuit de organisatie.
 

Adventure marathon

Voor het eerst hebben deelnemers de gelegenheid zich in te schrijven voor Run for KiKa Marathon Petra Desert. Quirine: “Beginnend in de oude stad Petra, vervolgt de loper zijn weg langs de ongelooflijke graven, bergwerken, grotten en maanachtige landschappen van de Jordaanse woestijn.” Behoefte aan een marathon dichterbij? Dan is één van de aller bekendste bergmarathons ter wereld zeker geschikt: Run for KiKa Marathon Jungfrau. In totaal kent deze marathon 1830 hoogtemeters en 305 meters bergafwaarts. 


 

Zoek het KiKa-avontuur op

Een woestijnloop in een historische setting of een de mooiste bergmarathons ter wereld, alle deelnemers dragen bij aan het doel van KiKa. Geïnteresseerden in deze marathon kunnen zich aanmelden voor een gratis informatiebijeenkomst speciaal voor deze ‘adventure marathons’ op donderdag 10 december om 19.30 uur. 
 

In actie voor KiKa

Het doel van de marathons is helder: zoveel mogelijk geld ophalen in de strijd tegen kinderkanker. Quirine: “Onze enthousiaste deelnemers maken samen hét verschil voor kinderen met kanker. Met Run for KiKa Marathon dragen we bij aan de ambitieuze doelstelling om 95% van de kinderen met kanker te genezen”.
 

Aanmelden
Aanmelden voor deze webinar kan via:
www.runforkikamarathon.nl/informatiebijeenkomsten.
 

Voor meer informatie en inschrijvingen: https://www.runforkikamarathon.nl/adventure-interesse

0 Shares
Sluit Menu