Gepubliceerd 9 oktober 2022

Een cultuurhistorisch Hart in Bodegraven.

Veel inwoners willen een mooi, sfeervol en historische Hart in Bodegraven en daar blijft de groep ‘Hart in Bodegraven” zich voor inzetten. Zij zien voldoende mogelijkheden om een realistisch en haalbaar plan te ontwikkelen. Maar er zijn nog wel twee flinke hobbels: budget en parkeren. Wilt u meer weten over de plannen kom dan volgende week zaterdag 15 oktober naar de duurzaamheidsmarkt op het Raadhuisplein.

Initiatiefgroep Hart in Bodegraven

De initiatiefgroep is daar aanwezig om informatie te geven en de behaalde resultaten verduurzaming, mooi en sfeervol maken van het centrum Bodegraven te laten zien.

De centrumvisie Bodegraven in de gemeentelijke programma-begroting 2023-2026 biedt volgens de initiatiefgroep ‘Hart in Bodegraven’ geen perspectief voor herinrichten Oude Markt voor de Dorpskerk en Sint Gallushof achter de kerk. Dat vinden ze jammer maar geen belemmering om door te gaan.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN