Gepubliceerd 9 oktober 2022

Een cultuurhistorisch Hart in Bodegraven.

Veel inwoners willen een mooi, sfeervol en historische Hart in Bodegraven en daar blijft de groep ‘Hart in Bodegraven” zich voor inzetten. Zij zien voldoende mogelijkheden om een realistisch en haalbaar plan te ontwikkelen. Maar er zijn nog wel twee flinke hobbels: budget en parkeren. Wilt u meer weten over de plannen kom dan volgende week zaterdag 15 oktober naar de duurzaamheidsmarkt op het Raadhuisplein.

Initiatiefgroep Hart in Bodegraven

De initiatiefgroep is daar aanwezig om informatie te geven en de behaalde resultaten verduurzaming, mooi en sfeervol maken van het centrum Bodegraven te laten zien.

De centrumvisie Bodegraven in de gemeentelijke programma-begroting 2023-2026 biedt volgens de initiatiefgroep ‘Hart in Bodegraven’ geen perspectief voor herinrichten Oude Markt voor de Dorpskerk en Sint Gallushof achter de kerk. Dat vinden ze jammer maar geen belemmering om door te gaan.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN