Gepubliceerd 24 september 2023

Echtpaar Kramer uit Oudewater in Gast uit de Streek

Wil de Vries interviewt Ed Kramer en Annie Kramer-Quirijns uit Oudewater voor het radioprogramma Gast uit de Streek, dat maandagavond 25 september om 20.00 uur wordt uitgezonden bij BR6.

Het echtpaar Kramer is met hun drie kinderen uitgezonden geweest naar Nepal namens de Stichting Interserve Nederland en hebben bijgedragen aan de bouw van waterkrachtcentrales. In Nepal richtten ze in 2018 de Stichting Water Development Consult WDC op. Mevrouw Kramer is ook actief lid van de Kerkenraad Hervormde Gemeente, afdelingsvoorzitter DA Oudewater en vrijwilliger bij het Taalhuis van de Bieb het Groene Hart in Oudewater.

De uitzending wordt op dinsdag 26 september om 200.00uur en zondag 1 oktober om 18.00 uur herhaald.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN