Gepubliceerd 31 januari 2023

DWA wint Ondernemersprijs Midden Holland 2023

Het in Gouda gevestigde DWA heeft afgelopen maandagavond de Ondernemersprijs Midden Holland in de categorie groot-zakelijk gewonnen. Het juryrapport in deze categorie werd voorgedragen door directeur Diederik Vergeer van Vergeer Kaas, de winnaar van vorig jaar. Bijzonder detail in deze: ingenieursbureau DWA is opgericht door Bodegraver Klaas de Wit en was tot een paar jaar geleden ook gevestigd in Bodegraven.

Dierenartspraktijk DAP ook genomineerd
In deze categorie was ook Dierenartspraktijk Bodegraven genomineerd, maar die moest de eerste plek laten aan DWA. Burgemeester Michiel Grauss werd door zijn Goudse collega Pieter Verhoeven de eer gegund de prijs te overhandigen.

De prijswinnaars in detailhandel en horeca werd restaurant De Polderkeuken uit Stolwijk en in de categorie MKB Evenementenbureau Van der Loo uit Waddinxveen. Er waren in deze twee categorieën geen kandidaten uit onze gemeente tot de eindronde doorgedrongen.

Wilfried de Jong interviewt burgemeesters

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt gesteund door onder meer de Bodegraafse-Reeuwijkse ondernemersorganisatie OPBR en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Ook het bedrijfsleven en de gemeentebesturen uit de gemeenten Zuidplas, Waddinxveen, Gouda en Krimpenerwaard ondersteunen deze jaarlijkse verkiezing. De presentatie was dit jaar in handen van Wilfried de Jong.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN