31 januari 2023

DWA wint Ondernemersprijs Midden Holland 2023

Het in Gouda gevestigde DWA heeft afgelopen maandagavond de Ondernemersprijs Midden Holland in de categorie groot-zakelijk gewonnen. Het juryrapport in deze categorie werd voorgedragen door directeur Diederik Vergeer van Vergeer Kaas, de winnaar van vorig jaar. Bijzonder detail in deze: ingenieursbureau DWA is opgericht door Bodegraver Klaas de Wit en was tot een paar jaar geleden ook gevestigd in Bodegraven.

Dierenartspraktijk DAP ook genomineerd
In deze categorie was ook Dierenartspraktijk Bodegraven genomineerd, maar die moest de eerste plek laten aan DWA. Burgemeester Michiel Grauss werd door zijn Goudse collega Pieter Verhoeven de eer gegund de prijs te overhandigen.

De prijswinnaars in detailhandel en horeca werd restaurant De Polderkeuken uit Stolwijk en in de categorie MKB Evenementenbureau Van der Loo uit Waddinxveen. Er waren in deze twee categorieën geen kandidaten uit onze gemeente tot de eindronde doorgedrongen.

Wilfried de Jong interviewt burgemeesters

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt gesteund door onder meer de Bodegraafse-Reeuwijkse ondernemersorganisatie OPBR en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Ook het bedrijfsleven en de gemeentebesturen uit de gemeenten Zuidplas, Waddinxveen, Gouda en Krimpenerwaard ondersteunen deze jaarlijkse verkiezing. De presentatie was dit jaar in handen van Wilfried de Jong.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu