Gepubliceerd 31 januari 2023

DWA wint Ondernemersprijs Midden Holland 2023

Het in Gouda gevestigde DWA heeft afgelopen maandagavond de Ondernemersprijs Midden Holland in de categorie groot-zakelijk gewonnen. Het juryrapport in deze categorie werd voorgedragen door directeur Diederik Vergeer van Vergeer Kaas, de winnaar van vorig jaar. Bijzonder detail in deze: ingenieursbureau DWA is opgericht door Bodegraver Klaas de Wit en was tot een paar jaar geleden ook gevestigd in Bodegraven.

Dierenartspraktijk DAP ook genomineerd
In deze categorie was ook Dierenartspraktijk Bodegraven genomineerd, maar die moest de eerste plek laten aan DWA. Burgemeester Michiel Grauss werd door zijn Goudse collega Pieter Verhoeven de eer gegund de prijs te overhandigen.

De prijswinnaars in detailhandel en horeca werd restaurant De Polderkeuken uit Stolwijk en in de categorie MKB Evenementenbureau Van der Loo uit Waddinxveen. Er waren in deze twee categorieën geen kandidaten uit onze gemeente tot de eindronde doorgedrongen.

Wilfried de Jong interviewt burgemeesters

De Ondernemersprijs Midden Holland wordt gesteund door onder meer de Bodegraafse-Reeuwijkse ondernemersorganisatie OPBR en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Ook het bedrijfsleven en de gemeentebesturen uit de gemeenten Zuidplas, Waddinxveen, Gouda en Krimpenerwaard ondersteunen deze jaarlijkse verkiezing. De presentatie was dit jaar in handen van Wilfried de Jong.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN