16 september 2022

Dubbelslag voor voetbalteams Willibrord/Milandschool

Het schoolvoetbaltoernooi bij ESTO tijdens de Najaarsmarkt leverde een dubbelslag voor de teams van de Willibrord/Milandschool. Zowel de meisjes als de jongens werden winnaar van het toernooi, dat al lange tijd een traditie is tijdens de Najaarsmarkt.

Beperkte deelname

Niet alle Bodegraafse scholen namen deel. Dit keer hadden vijf scholen een jongens- en meisjesteam ingeschreven. Tijdens het toernooi trotseerden de schoolvoetballers wel de talrijke buien. Echter in de finales knapte het weer toch ook weer even op.

Jongensfinale

Bij de jongens troffen de Willibrord/Milandschool en De Verhoeff-Rollmanschool elkaar in de finale. De reguliere speeltijd eindigde in 1-1. In de noodzakelijk geworden strafschoppenserie trok Willibrord/Miland aan het langste eind.

● De Verhoeff-Rollmanschool in de aanval tijdens de jongensfinale.
● De Willibrord/Milandschool benut de beslissende strafschop in de strafschoppenserie.

Meisjesfinale

Bij de meisjes een zelfde scenario. Ook daarin stonden de Willibrord/Milandschool en De Verhoeff-Rollmanschool tegenover elkaar. En ook in de meisjesfinale moesten strafschoppen na een 1-1 eindstand de beslissing brengen. Ook de meisjes van Willibrord/Miland namen de strafschoppen beter.

● De keepster van de Willibrord/Milandschool stopt de beslissende strafschop voor haar school.

Net als voorgaande jaren reikte de kaaskoningin na afloop van het toernooi de prijzen uit.

● De kaaskoningin reikt de kampioensbeker uit aan de aanvoerster van Willibrord/Milandschool.
● Ook de aanvoerder van de Willibrord/Milandschool kon de kampioensbeker in ontvangst nemen.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu