Gepubliceerd 23 april 2024

Druk toernooiweekend voor Judoka’s Chikara Sport

Afgelopen weekend stonden er maar liefst drie toernooien op de agenda voor de judoka’s van Chikara Sport. Sommigen moesten dus zelfs 2 dagen achter elkaar judoën.

Op zaterdag vond in Dordrecht de Open Zuidhollandse kampioenschappen plaats voor judoka’s onder 12. Mette Marit van Wijngaarden, Iris Blijleven, Sven den Hartogh en Daan van Leeuwen mochten zich na hun wedstrijden kampioen van Zuid-Holland noemen en eindigden op een eerste plaats. Tibbe van Rijswijk wist een mooie derde plaats te behalen. Giovanni Schouten wist niet door te dringen tot het podium.

● Op de foto: Sven den Hartogh, Daan van Leeuwen, Tibbe van Rijswijk en daarachter coach Eric Zwaan.

Op zondag streden Leroy Verkleij, Lars Muller en Roel en Luca Passchier op het Leeuwentoernooi. Leroy werd tweede. De overige drie mannen eindigden op een derde plek.

Ook werd er op zondag gestreden op het Berlicum Open Toernooi in St. Michielsgestel. Sven den Hartogh eindigde ook hier op een eerste plek. Iris Blijleven en Giancluca Marrazza werden tweede en Bianca Kamal Ghatias eindigde op een derde plek.

Bericht: André van Egdom | Chikara Sport

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN