12 september 2021

DRL stuit op onverzettelijk Bodegraven: 0-0

Een hardwerkend en onverzettelijk Bodegraven pakte afgelopen zaterdag het eerste punt in de poulefase van de beker. Het hield op eigen veld het Rotterdamse DRL op 0-0 met dank aan een uitmuntend keepende Marco Vonk.

● Kees Rijneveld controleert de bal. Hij was een voorbeeld van de onverzettelijkheid in de Bodegraven-verdediging.

Onverzettelijk

Zonder Mitchell v.d. Tier en Ilias Hadi mist Bodegraven aanvalskracht in de voorhoede. En dat deed zich gelden tegen DRL. Hoewel DRL in de 1e helft het meeste balbezit opeiste en kansen creëerden, kreeg het Bodegraven niet op knieën. De Rotterdammers waren zelf slordig in de eindpassing. De Bodegraven-verdediging met een goed spelende Kees Rijneveld werkte zich een slag in de rondte. Echter in de 35e min. liet Lars de Groot een megakans liggen voor Bodegraven om zelfs nog op voorsprong te komen. In de 40e min. schoot Randy Zaal ook nog rakelings langs het doel.

● Alle hens aan dek voor de Bodegraven-verdediging.

Puik keeperswerk

In de 2e helft werd de wedstrijd door de vele onderbrekingen er niet beter op. Bij beide ploegen bleef de passing onder de maat. DRL drong wel steeds verder aan. Met een bal op de paal had Bodegraven geluk. Daarnaast groeide Bodegraven-doelman Marco Vonk met puik keeperswerk uit tot de beste man van het veld. Hij was de grote sta-in-de-weg voor een Rotterdamse treffer.

● Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en later regen

Het is vandaag voornamelijk bewolkt en in de loop van de ochtend gaat er al wat regen vallen. In de middag en avond is het ook bewolkt en valt er van tijd tot tijd wat regen. De matige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 5°C wordt het vandaag niet. In de nacht drijft er bewolking over waaruit het soms regent. De minimumtemperatuur wordt 4°C.

Zaterdag een bewolkte dag en perioden met regen. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. In de middag geeft de thermometer 7°C aan. 

Foto: De Groene wereld Buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu