Gepubliceerd 3 februari 2024

Drie jubilarissen bij koor Promising Voices

Afgelopen dinsdag vierden drie leden van het interkerkelijk koor Promising Voices hun 30-jarig jubileum. Henriëtte Geluk en Jolanda de Graaff zijn al sinds de oprichting in 1994 lid en iets later dat jaar kwam Irma Spits erbij. Tijdens de repetitie werd stilgestaan bij dit bijzondere moment en kregen de jubilarissen een presentje van de voorzitter. De koorleden kijken met veel plezier terug op de afgelopen jaren.

De jubilarissen, vlnr Henriëtte, Irma & Jolanda. Foto Lieke Oppelaar

Jolanda vertelt dat ze nog altijd vol enthousiasme de repetities bijwoont. “Ik ben inmiddels al langer wel lid van Promising Voices dan geen lid! Er mag in de afgelopen dertig jaar dan veel veranderd zijn, zoals de locatie en repetitiedag, maar toch ben ik er elke week nog steeds met veel plezier bij!”.

De rest van het jaar zal er nog vaker bij dit mooie jubileum van het koor stilgestaan worden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN