24 november 2021

Drie commissieleden geïnstalleerd

Tijdens de vergadering van de gemeenteraad van afgelopen woensdag zijn er drie commissieleden geïnstalleerd. Het gaat om Johan Langelaar uit Reeuwijk-Tempel, Tom Kalkman (beiden CU) uit Bodegraven en L.F.G. Prijs(D’66).

Johan Langelaar (61) uit Reeuwijk-Tempel zal zich gaan bezighouden met alles wat in het sociale domein langs gaat komen. Tom Kalkman (64) uit Bodegraven zal de ruimtelijke ordening en openbare ruimte als zijn terrein gaan beschouwen. In het dagelijks leven werkt hij als leidinggevende bij een Werktuigbouwkundig Ingenieursbureau.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de middag en avond neemt de bewolking verder toe en in de avond gaat het regenen. De zwakke wind is zuid en draait vanmiddag naar het zuidoosten en neemt toe tot matig. Het kwik loopt op naar 6°C. In de nacht valt er in eerste instantie nog regen maar later in de nacht klaart het op. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Woensdag is er een mix van wolken en opklaringen. De zwakke tot matige wind waait uit het zuiden. Evenals vandaag wordt het in de middag 6°C. 

Foto: De Groene wereld De zon komt op

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu