Gepubliceerd 26 maart 2024

Douches Sportcentrum De Kuil weer in gebruik

Sinds 25 maart jl. zijn de douches van Sportcentrum De Kuil in Bodegraven na lange tijd weer in gebruik.

In het voorjaar van 2022 werd er legionella geconstateerd en dit bleek een hardnekkig probleem. Herhaaldelijk spoelen en chemisch reinigen van het waterleidingsysteem mocht niet baten. Hierop besloot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, eigenaar van het sportcentrum en zwembad, om €50.000,- te investeren in een koper-zilverinstallatie, om het legionellaprobleem definitief te verhelpen.

Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Dirk-Jan Knol, wethouder sport, is opgelucht. Hij is heel blij dat het na een hele lange tijd gelukt is om het probleem aan te pakken en vindt het fijn dat de ingreep een positief resultaat heeft geboekt.

Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN