Gepubliceerd 21 juni 2021

Dorpsvisie Waarder klaar voor presentatie

De afgelopen maanden heeft het dorpsteam van Waarder samen met de inwoners hard gewerkt aan de dorpsvisie. Deze zal 23 juni even na 20.00 uur aan de gemeenteraad gepresenteerd worden.

Voor het maken van de dorpsvisie heeft het dorpsteam een enquête gehouden. Ook de input van Wie, Wat, Waarder in 2018 en de eigen visie van de verschillende leden van het dorpsteam zijn meegenomen.


Na de presentatie zal de dorpsvisie op de website van het dorpsteam gepubliceerd worden. Daarnaast zullen alle bewoners van Waarder in de komende week een flyer in de brievenbus ontvangen waar de speerpunten voor de komende 10 jaar op staan.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN