Gepubliceerd 24 maart 2024

Doelpuntloze remise voor Rohda’76

Een terechte puntendeling, want zowel Rohda’76 als VEP konden geen aanspraak maken op de volle winst. ,,Eerlijk gezegd was dit de juiste afspiegeling,” zo gaf ook Rohda’76-coach Arjen Linstra ruiterlijk toe.

In de eerste 45 minuten gebeurde er niet veel. Kansen waren er nauwelijks over en weer. Alleen Vlatko Lazic en Moussa Kalisse kwamen in de buurt van de Woerdense goalie.

● Lars van der Lugt heerst in de lucht en wint zijn kopduel. (Foto: Don van der Meer)

Zelfde spelbeeld

Na de wissel van speelhelft veranderde er niet veel aan het spelbeeld. ,,In de rust hebben we wel wat omgezet om te winnen, maar naast een kans van Wessel Sterk en een vrije trap van Mitchell van Waveren die de keeper knap pakte, zat er niet veel meer in,” vond Linstra. En dus eindigde de wedstrijd zoals die was begonnen.

In het paasweekend heeft Rohda’76 geen competitieprogramma. Een week later staat op zaterdag 6 april de derby met CVC Reeuwijk op het programma. De uitwedstrijd in Reeuwijk-Brug begint om 14.30 uur.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, buien  en opkaringen

In de ochtend van alles wat, wolken, opklaringen en enkele buien. De matige wind is noordwest tot noord. De temperatuur is 8*C.

In de middag meer bewolking een bui en ook opklaringen. De matige wind waait uit noordwest tot noord. Het kwik komt niet veel verder dan 10*C. 

Foto: Karin broekhuysen

 

De nacht verloopt vrij helder waarbij het afkoelt naar 4*C.

Zondag een mix van wolken en brede opklaringen. De wind is noordoost. Met 12*C is het iets zachter.

 

MEEST BEKEKEN