Gepubliceerd 29 oktober 2023

Doelpuntenfestijn levert Rohda’76 één punt op

Na twee opeenvolgende nederlagen was er Rohda’76 veel aan gelegen nu weer aan de positieve kant van de score te blijven. Daar waren de Bodegravers dichtbij, maar in de slotfase zagen zij de volle winst verdampen tot één punt: 4-4.

Al na vijf minuten keek Rohda’76 tegen 0-1 achterstand aan toen doelman Luc Spannemaker niet adequate handelde op een terugspeelbal. Vrij snel daarna bracht Moussa Kalisse zijn ploeg weer op gelijke hoogte. 1-1. En halverwege de eerste helft had Lars van der Lugt de bal voor het intikken nadat de Perkouw-goalie een vrije trap van de teruggekeerde Mitchell van Waveren niet wist te keren: 2-1. Daarmee was het eerste wedstrijddeel nog niet gespeeld. Eerst gaf de Rohda’76-defensie opnieuw een tegentreffer te makkelijk weg: 2-2. Toch zocht het team van trainer Arjen Linstra met een voorsprong de thee op door een fraaie kopbal van Van Waveren: 3-2 .

● Mitchell van Waveren zet Rohda’76 met het hoofd op een 3-2 voorsprong. (Foto: Don van der Meer)

Paal

Na een uur spelen leek Vincent Vermeer zelfs op weg naar 4-2, maar in kansrijke positie kwam de blonde zwoeger niet verder dan een schot op de paal. In de daaropvolgende tegenaanval liet Perkouw zien hoe je kansen verzilvert: 3-3.

Toch leek de volle winst in Bodegraven te blijven toen Kalisse tien minuten voor tijd – na een fraaie aanval – de 4-3 binnentikte. Maar in de slotfase ging het alsnog mis. Rohda’76 kreeg de bal na een corner niet weggewerkt waarna de gasten toch nog een punt wegkaapten: 4-4.

● Vlatko Lazic ontdoet zich van een tegenstander. (Foto: Don van der Meer)

Komende zaterdag 4 november gaat Rohda’76 op bezoek bij VEP. De Woerdenaren hebben één punt meer en staan op de vijfde plaats.

Bericht: André van Egdom / Ad v.d. Herik (Rohda’76)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN