Gepubliceerd 3 juli 2023

Doe jij mee deze zomer?

In de zomervakantie kunnen de kinderen weer deelnemen aan sportieve activiteiten georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk. Doe mee met: Pokémon-GO, Mario kart Outdoor of sport en spel met Kind & Co.

Pokémon-GO

De Buurtsportcoaches gaan donderdag 13 juli opzoek naar de beste Pokémon trainer. Help ons mee om ze allemaal te vangen! De Pokémons zijn te vinden van 10.00 tot 12.00 uur bij de Reeuwijkse plas (naast de windsurfclub) voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8. Vanwege het vele water in de omgeving is een zwemdiploma verplicht. 

Mario Kart Outdoor

Op dinsdag 18 juli wordt het Bodegraafse bos (Burgemeester Kremerweg) omgetoverd tot een Mario Kart parcours. Van 10.00 tot 12:00 uur kunnen kinderen uit groep 3 t/m groep 8 hun race skills laten zien door te rennen, klimmen, springen, balanceren en zo als snelste over de finish te komen. Vanwege het vele water in de omgeving is een zwemdiploma verplicht.

Sport en Spel met Kind & Co

Tijdens deze sport en spel activiteit in samenwerking met Kind & Co komen verschillende sporten aan bod. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing maar gezellig en sportief wordt het zeker Op dinsdag 25 juli van 10.00 tot 12.00 uur zijn de kinderen uit de groepen 1 t/m 8 welkom bij voetbalvereniging ESTO in Bodegraven. Tijdens deze activiteit worden er groepjes gemaakt op leeftijd zodat iedereen op eigen niveau mee kan doen.

Meer informatie en aanmelden

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en aanmelden kan via de website: www.senw-br.nl/agenda. Meer informatie over de activiteiten en welke kleding aangeraden wordt is daar ook te lezen.

Bericht: André van Egdom / Dennis Boele (SenW)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidwesten wind bij een temperatuur van -1°C.

In de middag zonnige momenten. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik klimt op naar 3°C.

In de nacht brede opklaringen bij een minimumtemperatuur van -2°C.

Zondag in eerste instantie wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en op het eind van de middag en in de avond valt er winterse neerslag. Het kwik zakt loopt op naar 1°C. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

MEEST BEKEKEN