Gepubliceerd 27 september 2023

Doe jij mee deze herfstvakantie?!

In de herfstvakantie kunnen de kinderen weer deelnemen aan sportieve activiteiten, georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk (SenW). Doe mee met: Kunst en Spel, Sport en Spel, Theater en Spel, Pokémon trainer en Mixgolf!

Kunst en Spel
Op maandag 16 oktober van 10.00 tot 12.00 uur gaan we samen met een kunstenaar speelkaarten maken in sporthal Custwijc, Laageind 1 Driebruggen. Deze speelkaarten gaan we daarna gebruiken tijdens super leuke spelvormen! Het is voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8.

Sport en Spel (Bravo)
Op dinsdag 17 oktober van 10.00 tot 11.30 uur organiseren we een sport en spel ochtend in Sporthal de Sporthoeve, Vromade 1 Bodegraven. Kinderen uit groep 3 t/m groep 8 kunnen meedoen met deze sport en spel ochtend! We leren samenwerken, mikken, springen, turnen, en we kunnen natuurlijk al onze energie kwijt in een wedstrijdje. Lukt het om uiteindelijk de puzzel op te lossen?

Theater en Spel

Op woensdag 18 oktober van 10.00 tot 12.00 uur kan je deelnemen aan een gecombineerde activiteit met theater en spel in sporthal de Sporthoeve, Vromade 1 Bodegraven. Kruip helemaal in de rol van bekende personages en speel de spellen mee! Kinderen uit groep 3 t/m groep 8 kunnen meedoen met deze sport en spel ochtend! We gaan tijdens deze ochtend verschillende sporten aanbieden in combinatie met theater.

Pokémon trainer

De Buurtsportcoaches gaan samen met de YellowBellies (buitenspeelse kinderopvang) opzoek naar de beste Pokémon trainer. Op donderdag 19 oktober van 10:00 tot 12:00 uur gaan we met z’n alle Pokémon vangen en de gym’s verslaan! Word de beste Pokémon trainer van Bodegraven-Reeuwijk en verbeter je skills zoals snelheid, kracht en behendigheid. Deze activiteit is voor kinderen van groep 3 t/m 8 en vindt plaats op sportpark Groene Zoom in Reeuwijk-Brug.

Mixgolf

Doe op donderdag 19 oktober van 13:30 tot 15:30 uur mee met Mixgolf. In het Dronenpark in Bodegraven spelen we voet- en discgolf. Ervaar voetbal en frisbee op een hele andere manier dan dat je gewend bent. Deze activiteit is voor kinderen van 10 t/m 14 jaar. Wie scoort de eerste hole in one?!

Meer informatie en aanmelden

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk en aanmelden kan via de website: www.senw-br.nl/agenda. Meer informatie over de activiteiten en welke kleding aangeraden wordt is daar ook te lezen.

Bericht: André van Egdom / Vivian van den Herik (SenW)

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN