Gepubliceerd 29 maart 2024

Dit paasweekend paasconcert op tv bij BR6

Dit Paasweekend is hwt paasconcert van Interkerkelijk koor Promising Voices en gospelkoor El Shaddai te zien op tv bij BR6. Het concert is 23 maart j.l. opgenomen in de Ontmoetingskerk in Bodegraven. De uitzendingen op tv zijn op zondag 31 maart en maandag 1 april om 13.00 uur, 17.00 uur en 21.00 uur. De video is ook terug te zien via YouTube.

Op elk oneven uur is in Actueel een interview te zien met Fred Voortman. Hij vertelt welke mogelijkheden er zijn om bouwprojecten sneller van de grond te krijgen. Er is ook een item te zien over de voorbereidingen die basisschoolleerlingen treffen voor de fotowedstrijd van het Groene HartHuys. In de talkshow Tussen Rijn en Wiericke is een interview met Aksel Koopmans, voetballer en bestuurslid bij CVC te zien.

BR6 is sinds kort ook te ontvangen op kanaal 12 van Delta.

Tekst: Anneke Bekker
Foto ArianeFotografie

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN