Gepubliceerd 29 maart 2024

Dit paasweekend paasconcert op tv bij BR6

Dit Paasweekend is hwt paasconcert van Interkerkelijk koor Promising Voices en gospelkoor El Shaddai te zien op tv bij BR6. Het concert is 23 maart j.l. opgenomen in de Ontmoetingskerk in Bodegraven. De uitzendingen op tv zijn op zondag 31 maart en maandag 1 april om 13.00 uur, 17.00 uur en 21.00 uur. De video is ook terug te zien via YouTube.

Op elk oneven uur is in Actueel een interview te zien met Fred Voortman. Hij vertelt welke mogelijkheden er zijn om bouwprojecten sneller van de grond te krijgen. Er is ook een item te zien over de voorbereidingen die basisschoolleerlingen treffen voor de fotowedstrijd van het Groene HartHuys. In de talkshow Tussen Rijn en Wiericke is een interview met Aksel Koopmans, voetballer en bestuurslid bij CVC te zien.

BR6 is sinds kort ook te ontvangen op kanaal 12 van Delta.

Tekst: Anneke Bekker
Foto ArianeFotografie

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN