Gepubliceerd 27 juni 2021

Digitale dorpsvisie Waarder overhandigd

Dorpsteam Waarder heeft tijdens de raadsvergadering van 23 juni de dorpsvisie tot 2030 aangeboden aan burgemeester Christiaan van der Kamp.

De speerpunten van de dorpsvisie stonden afgebeeld op een bord dat werd overhandigd. Op het bord was ook een QR code afgedrukt die burgemeester Van der Kamp scande om de hele dorpsvisie te kunnen lezen op zijn telefoon.

Binnenkort zal op ieder adres in Waarder een flyer door de brievenbus vallen met daarop alle hoofdpunten uit de visie. Om bij te dragen aan minder verspilling van papier is de dorpsvisie volledig digitaal.

Om bij te dragen aan minder verspilling van papier is de dorpsvisie volledig digitaal. Deze is via het menu te vinden of direct via deze link. Nu er een mooie visie ligt gaat het dorpsteam samen met de inwoners werken aan realisatie van de opgestelde agenda.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN