Gepubliceerd 29 januari 2024

Dick Hoogendoorn uit Waarder wint ondernemersprijs Midden Holland

Dick Hoogendoorn van de supermarkt Plus uit Waarder is winnaar van de Ondernemersprijs Midden Holland 2024 in de categorie Detailhandel en Horeca. De prijs is een erkenning voor de lokale betrokkenheid van de ondernemer. In dezelfde categorie waren horecaondernemingen uit Gouda en Schoonhoven genomineerd.

Behalve detailhandel, kent de verkiezing ook de categorieën MKB en Grootzakelijk. De Kruiswijk Groep uit Bergambacht is winnaar geworden van de Ondernemersprijs Midden Holland categorie Grootzakelijk. In deze categorie was ook het Bodegraafse IT-bedrijf Bizway van ondernemer Bart Lageweg genomineerd. In de categorie MKB ging de prijs naar Schoorsteenbouwer Bos uit Nieuwerkerk. In deze categorie was geen onderneming uit onze gemeente genomineerd.

De ondernemersprijs Midden Holland is een samenwerkingsverband van vijf gemeenten: Gouda, Zuidplas, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk in samenwerking met de lokale ondernemersverenigingen, waaronder het OPBR. De avond werd gepresenteerd door cabaretier Peter Heerschop.

Tekst Henri Stolwijk
Kijk voor meer foto’s op facebook

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN