16 januari 2022

Deze week op tv bij BR6: sport, politiek en cultuur

Deze week zijn er op ieder oneven uur drie video’s te zien bij BR6. Woensdagavond vergadert de commissie Ruimte en de commissie Bestuur en Financiën. De vergadering die in de raadszaal wordt gehouden zal vanaf 20.00 uur op tv te zien zijn.

Het kabinet versoepelde 14 januari 2022 de coronamaatregelen voor de amateursport. Er mag nu weer onbeperkt getraind worden in teamverband. André van Egdom doet verslag in Sport Report.

Op 14, 15 3n 16 maart kan er gestemd worden voor de gemeenteraadsverkiezingen in Bodegraven-Reeuwijk. Burgemeester van Heijningen heeft een strakke telprocedure geïntroduceerd en wil 16 maart voor middernacht de uitslag bekend maken.

Leendert Spijker en John de Vries nodigen de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk uit om een dorpswandeling met hen te maken.

De video’s zijn ook te zien op het YouTube kanaal BR6tv

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken en opklaringen

n de ochtend wisselen wolken en brede opklaringen elkaar af. In de loop van de middag neemt het aandeel wolken toe. In de loop van de avond kan er lichte regen gaan vallen. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het voornamelijk bewolkt. Het koelt af naar 13°C.

Vrijdag wolken afgewisseld met brede opklaringen. De matige wind draait naar het noordwesten. Met 16°C is het vrij fris voor de tijd van het jaar.

In het weekend fris. 

Foto: De Groene wereld Wolken en opklaringen

 

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu