Gepubliceerd 22 juni 2021

Deze week op tv bij BR6

Woensdagavond is vanaf 20.00 uur live de raadsvergadering te horen op de radio en te zien op tv bij BR6. De vergadering begint met het overhandigen van en fotoboekje van Nieuwerbrug, De dorpsvisie van Waarder en een petitie “Houd de Goudseweg windturbine vrij”.

Overige agendapunten zijn onder andere de Regionale Energie Strategie (RES) en de participatieverordening. Kijk hier voor de volledige agenda.

Deze week is er op ieder oneven uur in de rubriek ‘Een andere blik’ een interview met Robin Kersbergen (VVD) te zien, hij wordt geïnterviewd over de RES. In de rubriek Actueel vertelt Frank Lenssinck (directeur VIC) welke methoden er getest worden op de proefboerderij in Zegveld om bodemdaling tegen te gaan.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN