Gepubliceerd 2 juli 2023

Derde duurzaamheidsbudget gaat op aan juridisch getouwtrek WKO

In de kadernota is 150.000 euro uitgetrokken in 2024 en 2025 voor de kosten van het juridische getouwtrek tussen de gemeente en Eteck over het niet goed functionerende WKO-systeem in Weideveld. Dit bedrag beslaat een derde van het duurzaamheidsbudget.

Algemene beschouwingen 21 juni 2023


Wethouder Robin Kersbergen nodigde de raadleden uit om een voorstel te doen voor een alternatieve dekking. In de komende raadsvergadering wordt er geen concreet voorstel ingebracht.

Algemene beschouwingen 21 juni 2023


D66, GroenLinks en de PvdA brengen a.s. woensdag tijdens de gemeenteraadsvergadering een motie in stemming, waarin wordt opgeroepen om te zoeken naar een alternatief voor het duurzaamheidsbudget en om samen met de gemeenteraad te zoeken naar een mogelijkheid de kosten voor dit dossier te verlagen.


Henk van der Smit stelde tijdens de algemene beschouwingen voor om Eteck mee te laten betalen aan de kosten.

Algemene beschouwingen 21 juni 2023

Redacteur/verslaggever Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Buien en veel wind

In de ochtend trekt er veel bewolking over en valt er regen. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind. De temperatuur is 5°C.

In de middag wisselend bewolkt en opklaringen. Later kans op een bui. De vrij krachtige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. In de avond neemt de wind in kracht af. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Zaterdag met name in de middag en avond regen. Bij een matige zuidwestenwind geeft de thermometer 8°C aan. 

Foto: Tonnie Buien

 

MEEST BEKEKEN