Gepubliceerd 2 juli 2023

Derde duurzaamheidsbudget gaat op aan juridisch getouwtrek WKO

In de kadernota is 150.000 euro uitgetrokken in 2024 en 2025 voor de kosten van het juridische getouwtrek tussen de gemeente en Eteck over het niet goed functionerende WKO-systeem in Weideveld. Dit bedrag beslaat een derde van het duurzaamheidsbudget.

Algemene beschouwingen 21 juni 2023


Wethouder Robin Kersbergen nodigde de raadleden uit om een voorstel te doen voor een alternatieve dekking. In de komende raadsvergadering wordt er geen concreet voorstel ingebracht.

Algemene beschouwingen 21 juni 2023


D66, GroenLinks en de PvdA brengen a.s. woensdag tijdens de gemeenteraadsvergadering een motie in stemming, waarin wordt opgeroepen om te zoeken naar een alternatief voor het duurzaamheidsbudget en om samen met de gemeenteraad te zoeken naar een mogelijkheid de kosten voor dit dossier te verlagen.


Henk van der Smit stelde tijdens de algemene beschouwingen voor om Eteck mee te laten betalen aan de kosten.

Algemene beschouwingen 21 juni 2023

Redacteur/verslaggever Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN