17 oktober 2021

Derde competitiezege voor BZ&PC-heren

De heren van BZ&PC blijven winnen in de 1e Divisie A. In zwembad De Kuil werd zaterdagavond probleemloos gewonnen van ZV Haerlem: 17-9. Het is de derde opeenvolgende zege van de Bodegravers.

• Joey Schellingerhout dreigt op het Haarlemse doel te schieten.

Kleine voorsprong

In de 1e periode bouwde BZ&PC een kleine voorsprong op door treffers van Joey Schellingerhout en Rick Sandifort (2x): 3-1. Toen nog wisten de Haarlemmers enigszins in de buurt te blijven van BZ&PC.

Uit het zicht

ZV Haerlem verloor BZ&PC in de 2e periode volledig uit het zicht. BZ&PC bouwde gestaag aan een grotere voorsprong die zelfs naar 9-3 werd getild. En ook in de 3e periode werd de marge alsmaar groter: 13-5. In de laatste periode gaf BZ&PC er nog even een klap op. Met een laatste treffer van Luca Groenendijk prikte BZ&PC een overtuigende 17-9 eindstand op het scorebord.

• Henk Suur scoort de 14-5 voor BZ&PC.

De BZ&PC-heren gaan samen met MNC Dordrecht met 3 gewonnen wedstrijden aan kop in de 1e Divisie A.

Derde nederlaag

De dames van BZ&PC verloren voor de derde keer hun competitiewedstrijd. Waterpolo Den Haag versloeg de Bodegraafse dames met 3-7. De BZ&PC-dames kenden een dramatische 1e en 2e periode waarin de gasten een 0-5 voorsprong namen. Dat werd niet meer goed gemaakt.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Wolken, opklaringen en later buien

In de ochtend is het bewolkt en in eerste instantie zijn er nog opklaringen. De zwakke wind is zuidoost. In de loop van de middag en inde avond vallen er enkele buien. De matige wind draait naar de westhoek. Het kwik loopt op naar 21°C maar in de buien zakt de temperatuur een aantal graden. 

Foto: Weerwoord.be Later buien

 

De nacht verloopt bewolkt waaruit wat regen kan vallen. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Dinsdag wisselend bewolkt en opklaringen. In de ochtend vallen er regenbuien. De matige en af en toe vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Veel warmer dan 17°C wordt het niet.

Wolken en opklaringen

Vandaag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. In de loop van de middag en in de avond raakt het geheel bewolkt. De matige tot soms vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft in de middag 17°C aan.

In de nacht bewolkt en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt 13°C.

Donderdag In de ochtend opklaringen maar in de middag en avond meer bewolking. De matige wind zit in de westhoek. Met 18°C wordt het een graadje warmer. 

Foto: Maarten Koch Wolken en opklaringen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu