Gepubliceerd 15 mei 2024

Denk mee over de Mobiliteitsvisie

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk is bezig met het opstellen van een mobiliteitsvisie. Eind 2022 zijn inwoners via verschillende kanalen gevraagd om inbreng te leveren voor deze mobiliteitsvisie.

Op basis van de inbreng van de inwoners is een conceptversie van de mobiliteitsvisie opgesteld. Dit concept ligt vanaf maandag 1 mei t/m woensdag 29 mei 2024 ter inzage. Gedurende deze periode kunnen de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk hun mening over de mobiliteitsvisie delen. Reacties kunnen gegeven worden via bodegraven-reeuwijk.nl/mobiliteitsvisie.

De binnengekomen reacties worden verzameld en beoordeeld door de gemeente en uiteindelijk verwerkt in een definitieve mobiliteitsvisie. De uiteindelijk vaststelling staat gepland op 4 september 2024.

Een mobiliteitsvisie is een plan over hoe mensen zich verplaatsen, zoals met auto’s, fietsen of openbaar vervoer. Het gaat erom hoe ervoor gezorgd kan worden dat mensen op een gezonde en duurzame manier kunnen reizen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat er meer fietspaden komen, dat wegen worden verbeterd of dat er betere bus- en treinverbindingen worden gemaakt.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, zon en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke noordwestenwind bij een temperatuur van 16°C.

In de middag opklaringen en een enkele bui. De zwakke wind waait uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht brede opklaring en later kans op een bui. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zaterdagochtend wolken en zonnige momenten. De zwakke wind is noord tot noordwest. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond wolken, opklaringen en een enkele stevige bui. De zwakke wind waait uit het noordwesten. De temperatuur loopt op naar 20°C.

De nacht verloopt vrij helder. De minimumtemperatuur wordt 12°C.

Zondag een mix van wolken, opklaringen en buien. Bij een noordwestenwind geeft de thermometer in de middag 20°C aan.

Foto: De Betuwe fotograaf Zon en wolken

 

MEEST BEKEKEN