Gepubliceerd 2 april 2024

Deelvervoer in de buurt

Uit het landelijk reizigersonderzoek blijkt dat er in regio Midden Holland interesse is in deelvervoer. Daarom is de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en enkele andere gemeenten benieuwd of er bepaalde specifieke wensen onder de bewoners heerst. Deelvervoer zijn auto’s, (bak)fietsen en scooters die men kunt huren.

De wensen worden via een korte vragenlijst geïnventariseerd. De vragenlijst is per gemeente in te vullen via de site en bedoeld voor iedereen die in die gemeente woont of werkt. Het invullen duurt een paar minuten. Zo kan per gemeente onderzoek gedaan worden naar een oplossing op maat. Ook werkgevers worden verzocht om de vragenlijst in te vullen, zodat ook gekeken kan worden naar deelvervoer als oplossing voor woon-werkverkeer en zakelijke ritten.

Meer informatie is te vinden op de site van de deelnemende gemeenten.
Tekst: Bianca Verzijl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en brede opklaringen

In de ochtend drijft er bewolking en ontstaan er ook enkele opklaringen. De zwakke wind is noordoost. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag wisselen wolken en zonnige perioden elkaar af. De matige wind waait uit het noordoosten. De temperatuur is 10°C.

De nacht verloopt helder waardij het een graadje vriest.

Dinsdag wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en gaat er in de avond regen vallen. Het kwik komt niet verder dan 10°C. 

Foto: Nathalie de Winter Morgenrood

 

MEEST BEKEKEN