6 november 2022

Deelnemers verdiepingscursus glasfusen krijgen certificaat

De deelnemers aan de 2-daagse verdiepingscursus glasfusen ontvingen afgelopen zaterdag uit handen van glaskunstenaar Marry Buiks een certificaat. Ook zagen zij op dat moment voor het eerst het resultaat van hun werk.

Uitreiken certificaat

Al jaren verzorgt Marry Buiks regelmatig de workshop Kennismaken met glasfusen. Toen hij bemerkte dat cursisten ook de behoeften hadden om wat dieper op de materie van het glasfusen in te gaan heeft hij een nieuwe cursus ontwikkelt.

Gezien de positieve reacties van de deelnemers wordt deze cursus bij voldoende belangstelling en aanmeldingen weer op de agenda gezet.

Het leren door te doen

Voor aanvang van de cursus kregen deelnemers informatie gemaild en moesten zij zich inlezen en een bepaald onderwerp voorbereiden.
Vervolgens werden deze onderwerpen gedeeld en besproken met de andere deelnemers tijdens de cursus.

Resultaat van het werk

Het behandelen van theorie en het bespreken en uitvoeren van verschillende technieken en opdrachten in de praktijk maakt de verdiepingscursus compleet. Op de 2e dag hebben de deelnemers met toepassing van het geleerden o.a. een eigen werkstuk gemaakt. De onthulling van het door hen gemaakte werkstuk was verrassend en feestelijk.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu