21 november 2022

De Rijnstreek weert zich kranig tegen MMO

MMO kreeg de uiteindelijke 1-2 overwinning niet cadeau. De Rijnstreek verweerde zich kranig tegen de koploper van de 5e klasse A.

Strijdplan

Compacte organisatie en afjagen was het strijdplan van De Rijnstreek om de ploeg uit Hoogmade een ongemakkelijke middag te bezorgen. En dat leek te gaan lukken. Na een half uur kwam De Rijnstreek zelfs aan de leiding. Uit een hoekschop kopte Colin Mel de 1-0 binnen. De Rijnstreek bleef nadien de tegenstander afjagen. Paniek bij MMO toen het afjagen de MMO-keeper in de problemen bracht en deze een terugspeelbal in de handen pakte. De vrije schop leverde De Rijnstreek niet de 2-0 op.

Strafschop

Na rust zette MMO zoals verwacht meer druk. In de 55e min. vergaloppeerde Angelo Botan zich, die z’n tegenstander ten val bracht in het strafschopgebied. Dat kostte hem een rode kaart en kon MMO via de toegekende strafschop langszij komen: 1-1.

Meer onder druk

In de 64e min. werd een dieptebal – in wel of net geen buitenspelpositie – De Rijnstreek fataal: 1-2. In het verdere vervolg had De Rijnstreek de scheidsrechter bepaald niet mee. Zo werd een veel te zware overtreding op Dylan Zaal, die daardoor geblesseerd uitviel, enkel met een vrije schop afgedaan. Daarna kreeg Jack Sluijk ook nog rood toen hij met een sliding z’n tegenstander meenam.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu