Gepubliceerd 22 maart 2023

De Rijnstreek verslaat Terrasvogels

Afgelopen zaterdag versloeg De Rijnstreek op eigen veld Terrasvogels met 3-1. Het was de 2e zege van het seizoen.

Via een counter kwam De Rijnstreek al in de 4e min. aan de leiding door Daan van Selm uit een voorzet van Ringo v.d. Berg. In de 10e min. kwam De Rijnstreek er weer snel uit en kon Lucas Burgraaf de 2-0 binnen schieten. Nog voor rust kreeg Terrasvogels een megakans voor een tegentreffer. Echter Rijnstreek-goalie Maurice van der Vis hield met twee goede reddingen de nul vast voor De Rijnstreek.

● Spelmoment uit De Rijnstreek-Terrasvogels.

Grotere voorsprong

In de 2e helft vergrootte De Rijnstreek in de 60e min. de voorsprong. Ringo van de Berg profiteerde van het uitglijden van de centrale verdediger. Hij was er als de kippen bij om de bal over te nemen en vervolgens de Santpoortse doelman te om spelen: 3-0.

Man meer

Een 2e gele kaart en dus rood voor Thijs Voetelink bracht Terrasvogels 5 minuten later ook nog in ondertal. De Rijnstreek buitte dat niet uit om meer afstand te nemen. In de 90e min. produceerde Terrasvogels met de 3-1 toch nog de eretreffer.

Bericht: Sportredactie / Bron: De Rijnstreek

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en opklaringen

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidwesten wind bij een temperatuur van -1°C.

In de middag zonnige momenten. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik klimt op naar 3°C.

In de nacht brede opklaringen bij een minimumtemperatuur van -2°C.

Zondag in eerste instantie wolken en opklaringen. In de middag trekt de hemel dicht en op het eind van de middag en in de avond valt er winterse neerslag. Het kwik zakt loopt op naar 1°C. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

MEEST BEKEKEN