Gepubliceerd 25 januari 2023

De Rijnstreek verliest nipt van Sporting Martinus

In Amstelveen verloor De Rijnstreek nipt met 1-0 van Sporting Martinus. De ploeg van Frans Schaap miste 6 spelers, zodat het nogal gehavend aan de wedstrijd begon. En miste het geluk op de gelijkmaker.

● Kendrick Vink gooit in voor De Rijnstreek.

Meer druk

De eerste 20 minuten ging de wedstrijd gelijk op. Daarna voerde De Rijnstreek de druk op. Schoten van Kendrick Vink en Ringo v.d. Berg werden door de doelman van de thuisploeg goed gepareerd. Even dacht De Rijnstreek de 0-1 te hebben gescoord. Echter de scheidsrechter keurde de goal af. De bal zou eerder al over de achterlijn te zijn geweest.

Voorsprong thuisclub

Even later kwam Sporting Martinus wel op voorsprong. Rijnstreek-jeugdkeeper Thorsten Venteville werd met een boogbal verschalkt: 1-0. De Rijnstreek zette nadien Sporting verder onder druk. De Rijnstreek had pech toen een vrije trap van Ringo v.d. Berg via de paal toch nog in de handen van de Sporting-keeper belandde.

Meer kansen

De Rijnstreek kreeg meer kansen. Zo schoot Kendrick Vink op de lat en na 60 minuten leek De Rijnstreek  toch op 1-1 te komen. De goal van Ringo v.d. Berg werd door de scheidsrechter wegens buitenspel (?) toch niet toegekend. In de 80e min. kreeg De Rijnstreek de kans om de 1-1 via een strafschop op het scorebord te krijgen. Colin Mel schoot de 11 meter echter viel te slap in. Ook daarna was het De Rijnstreek ondanks kansen niet gegund om langszij te komen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regendag

In de ochtend drijft er bewolking over maar is het nog droog. Even later gaat het regenen. Er staat een matige zuidenwind bij een temperatuur van 7°C.

In de middag en avond valt er regen. De matige wind waait uit het zuiden. Met 11°C is het zacht voor de tijd van het jaar.

In de nacht regen. De vrij krachtige wind draait naar het westen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Zondag een afwisseling van wolken en opklaringen. In de avond trekt een regengebied over. De vrij krachtige wind is west. De thermometer geeft 11°C aan.

Foto: Tonnie Nog erg nat

 

MEEST BEKEKEN