25 januari 2023

De Rijnstreek verliest nipt van Sporting Martinus

In Amstelveen verloor De Rijnstreek nipt met 1-0 van Sporting Martinus. De ploeg van Frans Schaap miste 6 spelers, zodat het nogal gehavend aan de wedstrijd begon. En miste het geluk op de gelijkmaker.

● Kendrick Vink gooit in voor De Rijnstreek.

Meer druk

De eerste 20 minuten ging de wedstrijd gelijk op. Daarna voerde De Rijnstreek de druk op. Schoten van Kendrick Vink en Ringo v.d. Berg werden door de doelman van de thuisploeg goed gepareerd. Even dacht De Rijnstreek de 0-1 te hebben gescoord. Echter de scheidsrechter keurde de goal af. De bal zou eerder al over de achterlijn te zijn geweest.

Voorsprong thuisclub

Even later kwam Sporting Martinus wel op voorsprong. Rijnstreek-jeugdkeeper Thorsten Venteville werd met een boogbal verschalkt: 1-0. De Rijnstreek zette nadien Sporting verder onder druk. De Rijnstreek had pech toen een vrije trap van Ringo v.d. Berg via de paal toch nog in de handen van de Sporting-keeper belandde.

Meer kansen

De Rijnstreek kreeg meer kansen. Zo schoot Kendrick Vink op de lat en na 60 minuten leek De Rijnstreek  toch op 1-1 te komen. De goal van Ringo v.d. Berg werd door de scheidsrechter wegens buitenspel (?) toch niet toegekend. In de 80e min. kreeg De Rijnstreek de kans om de 1-1 via een strafschop op het scorebord te krijgen. Colin Mel schoot de 11 meter echter viel te slap in. Ook daarna was het De Rijnstreek ondanks kansen niet gegund om langszij te komen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu