25 januari 2023

De Rijnstreek verliest nipt van Sporting Martinus

In Amstelveen verloor De Rijnstreek nipt met 1-0 van Sporting Martinus. De ploeg van Frans Schaap miste 6 spelers, zodat het nogal gehavend aan de wedstrijd begon. En miste het geluk op de gelijkmaker.

● Kendrick Vink gooit in voor De Rijnstreek.

Meer druk

De eerste 20 minuten ging de wedstrijd gelijk op. Daarna voerde De Rijnstreek de druk op. Schoten van Kendrick Vink en Ringo v.d. Berg werden door de doelman van de thuisploeg goed gepareerd. Even dacht De Rijnstreek de 0-1 te hebben gescoord. Echter de scheidsrechter keurde de goal af. De bal zou eerder al over de achterlijn te zijn geweest.

Voorsprong thuisclub

Even later kwam Sporting Martinus wel op voorsprong. Rijnstreek-jeugdkeeper Thorsten Venteville werd met een boogbal verschalkt: 1-0. De Rijnstreek zette nadien Sporting verder onder druk. De Rijnstreek had pech toen een vrije trap van Ringo v.d. Berg via de paal toch nog in de handen van de Sporting-keeper belandde.

Meer kansen

De Rijnstreek kreeg meer kansen. Zo schoot Kendrick Vink op de lat en na 60 minuten leek De Rijnstreek  toch op 1-1 te komen. De goal van Ringo v.d. Berg werd door de scheidsrechter wegens buitenspel (?) toch niet toegekend. In de 80e min. kreeg De Rijnstreek de kans om de 1-1 via een strafschop op het scorebord te krijgen. Colin Mel schoot de 11 meter echter viel te slap in. Ook daarna was het De Rijnstreek ondanks kansen niet gegund om langszij te komen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu