Gepubliceerd 25 januari 2023

De Rijnstreek verliest nipt van Sporting Martinus

In Amstelveen verloor De Rijnstreek nipt met 1-0 van Sporting Martinus. De ploeg van Frans Schaap miste 6 spelers, zodat het nogal gehavend aan de wedstrijd begon. En miste het geluk op de gelijkmaker.

● Kendrick Vink gooit in voor De Rijnstreek.

Meer druk

De eerste 20 minuten ging de wedstrijd gelijk op. Daarna voerde De Rijnstreek de druk op. Schoten van Kendrick Vink en Ringo v.d. Berg werden door de doelman van de thuisploeg goed gepareerd. Even dacht De Rijnstreek de 0-1 te hebben gescoord. Echter de scheidsrechter keurde de goal af. De bal zou eerder al over de achterlijn te zijn geweest.

Voorsprong thuisclub

Even later kwam Sporting Martinus wel op voorsprong. Rijnstreek-jeugdkeeper Thorsten Venteville werd met een boogbal verschalkt: 1-0. De Rijnstreek zette nadien Sporting verder onder druk. De Rijnstreek had pech toen een vrije trap van Ringo v.d. Berg via de paal toch nog in de handen van de Sporting-keeper belandde.

Meer kansen

De Rijnstreek kreeg meer kansen. Zo schoot Kendrick Vink op de lat en na 60 minuten leek De Rijnstreek  toch op 1-1 te komen. De goal van Ringo v.d. Berg werd door de scheidsrechter wegens buitenspel (?) toch niet toegekend. In de 80e min. kreeg De Rijnstreek de kans om de 1-1 via een strafschop op het scorebord te krijgen. Colin Mel schoot de 11 meter echter viel te slap in. Ook daarna was het De Rijnstreek ondanks kansen niet gegund om langszij te komen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN