Gepubliceerd 14 november 2022

De Rijnstreek verliest, Bodegraven wint van Bernardus

De Rijnstreek verloor in Hoofddorp met 3-0 van UNO. De Rijnstreek moest noodgedwongen de basis op een viertal posities wijzigen. En dat was achteraf te veel van het goede.

Nadat Ringo v.d. Berg een goeie kans liet liggen op de 0-1, scoorde UNO even later wel. Het was een schuiver waarbij doelman Simon van Rooijen een rebound weg gaf: 1-0. Nog binnen het kwartier kwam de thuisclub op 2-0. Daarna kreeg De Rijnstreek met meer blessures te maken.

Na rust probeerde De Rijnstreek nog terug te komen. Halverwege de 2e helft werd het toch 3-0 toen de twee centrale verdedigers elkaar in de weg liepen. De wedstrijd werd nadien nog onnodig grimmig. Dat leidde zelfs tot een opstootje waarbij een speler van UNO ook nog rood kreeg.

Tweede zege Bodegraven

Ondanks een door schorsingen uitgedunde selectie boekte Bodegraven tegen Bernardus de 2e competitiezege van het seizoen. Maar ook Bernardus kende een flink aantal afwezigen. In Hazerswoude-Rijndijk nam Bodegraven bij rust een 0-2 voorsprong door Frank Veelenturf en Robbert v.d. Herik. In de 2e helft scoorde Van de Herik ook nog de 1-3 waarmee Bodegraver zich verzekerde van de overwinning.

• Beeld: André van Egdom

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN