Gepubliceerd 16 oktober 2022

De Rijnstreek loopt achterstand spectaculair in

Van een 1-4 achterstand terugkomen met alleen nog de 2e helft voor de boeg dat huzarenstukje kreeg De Rijnstreek toch nog voor elkaar op eigen veld tegen koploper Sportief.

Na 20 minuten kwam Sportief op voorsprong, toen Rijnstreek-goalie Simon van Rooijen een lage voorzet verkeerd inschatte en Sportief de kans kreeg de 0-1 in het lege doel te plaatsen. Echter de 1-1 had De Rijnstreek daarna al weer gauw te pakken. Ringo v.d. Berg werd de diepte in gelanceerd, stuurde een verdediger en de uitkomende keeper het bos in om vervolgens het doel te vinden.

● Ringo v.d. Berg opnieuw succesvol voor De Rijnstreek. (Archieffoto)

Op grotere achterstand

In de 28e min. pakte Sportief opnieuw de leiding. Doelman Simon van Rooijen en verdediger Bob Harmsen missen daarbij allebei de bal om de 1-2 te voorkomen. In de slotfase breidde Sportief de voorsprong uit tot 1-4 en leek de wedstrijd beslist.

Spectaculaire achtervolging

Terwijl Sportief dacht de buit al binnen te hebben, ging De Rijnstreek spectaculair in de achtervolging. En dat bleef niet zonder succes. Het was weer Ringo v.d. Berg die het net vond van de gasten: 2-4. En toen in de 62e min. Dylan Zaal met een diagonaal schot de 3-4 vond, was het spel helemaal op de wagen. In de 93e min. de apotheose van een knotsgekke 2e helft. Uit een hoekschop van Jack Sluijk kwam de bal scherp voor de goal waarna Colin v.d. Mel de 4-4 binnen kopte.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en regen

In de ochtend is het bewolkt en daaruit valt regen. De matige wind is zuid. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag veel bewolking en perioden met regen. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 10°C.

In de nacht eert nog regen maar later klaart het op. Het koelt daarbij af naar 5°C.

Vrijdag wisselend bewolkt en opklaringen. Tegen de avond valt er opnieuw regen. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Jannes Somber

 

MEEST BEKEKEN