24 mei 2022

De Rijnstreek JO11 trots kampioen

Het waren zware jaren voor de kanjers van De Rijnstreek JO11. Het viel lange tijd niet mee om een team te vormen van deze groep leuke kinderen. En zo vielen er soms kinderen af, maar kwamen er ook weer fantastische kinderen bij. En ook voor de begeleiding werd het elk jaar lastig. Ga er maar aan staan om een groepje individuen met allemaal hun eigen beleving samen te smelten tot een leuk team.

• Als kampioenen in triomftocht op een boerenwagen door het dorp. Dat is sowieso al een belevenis!

Maar het is gelukt. Met wat schaven hier en daar en wat extra hulp van oude rotten en frisse winden is het de begeleiding gelukt. Ze hebben een waardige kampioen gesmeed. Complimenten daarvoor!!

En dan niet te vergeten de geweldige voetballers en voetbalsters in het team. Allemaal met hun eigen klasse en eigen talenten. En samen moest het als een hele moeilijke puzzel passen. En dat doet het. De sfeer zit er goed in en dan komt het resultaat vanzelf. En dat is een felicitatie waard.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu