Gepubliceerd 13 augustus 2022

De Rijnstreek in training voor nieuwe uitdaging

Ook De Rijnstreek is begonnen met de trainingen voor de selectie. Frans Schaap en wie hem een beetje kent, weet dat de Schiedamse trainer een pittige training kan voorschotelen. En dat was wel even wennen voor de Rijnstreek-voetballers die binnenkort weer hun opwachting willen maken in de A-categorie. Hoewel De Rijnstreek komend seizoen nog op het laagste niveau (5e klas) gaat uitkomen, wil de gedreven Schaap zijn spelers de ‘bagage’ meegeven om er een succesvolle comeback van te maken.

• Frans Schaap schotelde de Rijnstreek-selectie een pittige training voor.
• Ook doelman Maurice v.d. Vis moest flink aan de bak op de training.

De Rijnstreek bekert toch mee

De KNVB heeft De Rijnstreek toch nog ingedeeld voor de poulefase van de bekercompetitie. De Nieuwerbruggenaren zijn nu ingedeeld in Groep 3 poule 18. Daarin spelen ze tegen VOB, DVC en Vredenburch. Voor De Rijnstreek staat 1 thuiswedstrijd op het bekerprogramma en dat is op zaterdag 3 september tegen VOB, aanvang 14.30 u.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN