Gepubliceerd 13 augustus 2022

De Rijnstreek in training voor nieuwe uitdaging

Ook De Rijnstreek is begonnen met de trainingen voor de selectie. Frans Schaap en wie hem een beetje kent, weet dat de Schiedamse trainer een pittige training kan voorschotelen. En dat was wel even wennen voor de Rijnstreek-voetballers die binnenkort weer hun opwachting willen maken in de A-categorie. Hoewel De Rijnstreek komend seizoen nog op het laagste niveau (5e klas) gaat uitkomen, wil de gedreven Schaap zijn spelers de ‘bagage’ meegeven om er een succesvolle comeback van te maken.

• Frans Schaap schotelde de Rijnstreek-selectie een pittige training voor.
• Ook doelman Maurice v.d. Vis moest flink aan de bak op de training.

De Rijnstreek bekert toch mee

De KNVB heeft De Rijnstreek toch nog ingedeeld voor de poulefase van de bekercompetitie. De Nieuwerbruggenaren zijn nu ingedeeld in Groep 3 poule 18. Daarin spelen ze tegen VOB, DVC en Vredenburch. Voor De Rijnstreek staat 1 thuiswedstrijd op het bekerprogramma en dat is op zaterdag 3 september tegen VOB, aanvang 14.30 u.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN