13 augustus 2022

De Rijnstreek in training voor nieuwe uitdaging

Ook De Rijnstreek is begonnen met de trainingen voor de selectie. Frans Schaap en wie hem een beetje kent, weet dat de Schiedamse trainer een pittige training kan voorschotelen. En dat was wel even wennen voor de Rijnstreek-voetballers die binnenkort weer hun opwachting willen maken in de A-categorie. Hoewel De Rijnstreek komend seizoen nog op het laagste niveau (5e klas) gaat uitkomen, wil de gedreven Schaap zijn spelers de ‘bagage’ meegeven om er een succesvolle comeback van te maken.

• Frans Schaap schotelde de Rijnstreek-selectie een pittige training voor.
• Ook doelman Maurice v.d. Vis moest flink aan de bak op de training.

De Rijnstreek bekert toch mee

De KNVB heeft De Rijnstreek toch nog ingedeeld voor de poulefase van de bekercompetitie. De Nieuwerbruggenaren zijn nu ingedeeld in Groep 3 poule 18. Daarin spelen ze tegen VOB, DVC en Vredenburch. Voor De Rijnstreek staat 1 thuiswedstrijd op het bekerprogramma en dat is op zaterdag 3 september tegen VOB, aanvang 14.30 u.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu