13 augustus 2022

De Rijnstreek in training voor nieuwe uitdaging

Ook De Rijnstreek is begonnen met de trainingen voor de selectie. Frans Schaap en wie hem een beetje kent, weet dat de Schiedamse trainer een pittige training kan voorschotelen. En dat was wel even wennen voor de Rijnstreek-voetballers die binnenkort weer hun opwachting willen maken in de A-categorie. Hoewel De Rijnstreek komend seizoen nog op het laagste niveau (5e klas) gaat uitkomen, wil de gedreven Schaap zijn spelers de ‘bagage’ meegeven om er een succesvolle comeback van te maken.

• Frans Schaap schotelde de Rijnstreek-selectie een pittige training voor.
• Ook doelman Maurice v.d. Vis moest flink aan de bak op de training.

De Rijnstreek bekert toch mee

De KNVB heeft De Rijnstreek toch nog ingedeeld voor de poulefase van de bekercompetitie. De Nieuwerbruggenaren zijn nu ingedeeld in Groep 3 poule 18. Daarin spelen ze tegen VOB, DVC en Vredenburch. Voor De Rijnstreek staat 1 thuiswedstrijd op het bekerprogramma en dat is op zaterdag 3 september tegen VOB, aanvang 14.30 u.

• Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu